• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

CivanTeknik


     KATI AYIRMA SİSTEMİYLE ATIK SU POMPASI

   
Ürün Kodu : 015
        Detaylar
 
 
Detaylar

Teknik Özellikler

Debi                     :  Max 120 m3/h

Basma yüksekliği :  max 85 Mss

Çalışma sıcaklığı  :  pompa sayısına bağlı

Uygulama alanları : Kentsel ve endüstriyel atık su transferi. Özel drenaj uygulamaları, oteller, hastaneler, kamp alanları vb.

 

Atıksu pompa istasyonunun çalışma şekli:

İç akış fazı

Patentli katı ayırma sistemi sayesinde katı maddeler atık sudan ayrılır ve geçici olarak atık ayırcılarda tutulur. Sadece ön işlem görmüş kaba atık içermeyen su pompa içine akar.

Pompalama süreci

Ön işleme tabi tutulmuş atık su katı madde ayırmak için ters yönde pompalanır ve separatörler dışarı ve deşarj hattına atık taşır. Bu süreçte katı ayırıcılar ve pompalar bir sonraki giriş aşaması için temizlenir ve hazır hale gelir.

Atık su pompa istasyonunun faydaları:

Ekonomik verimlilik

Daha yüksek verimliliklerin gerektiği daha küçük serbest geçişli pompalar, bilinen atık su pompa istasyonlarıyla kıyaslandığında daha çok enerji tasarrufu sağlarlar.

Aşınma direnci

Pompalar daha az aşınmaya karşı ve tesis kullanılabilirliğini artırmak için katı arıtma sistemi tarafından kaba atıklara karşı korunur.

Güvenilir ve güvenli çalışma

Kuru montaj sistem kapalı ve gaz sızdırmalığı mevcut, böylece hijyenik çalışma koşulları mevcut ve yüksek seviyede güvenilir ve güvenli çalışma.

Ekstra uygulamalar

Daha küçük serbest geçişlerle tek bir pompa istasyonuyla daha yüksek basınçlar sağlanabiliyor. Atık su pompa istasyonu uzun mesafeli drenaj sistemleri  için son derece uygundur.  Birçok hidrolik sistem ve çarkın normalde uygun olmadığı bu tür ham atık suların taşınmasında kullanılabilir.

Bakım kolaylığı

Tüm önemli bileşenlerin fazlalığı çalışma sırasında sistemin bakım ve servisi sağlanmış olur.  Dışarıda bulunan katı ayırıcılar, erişim ve bakım çalışmalarını önemli ölçüde kolaylaştırır.
TEKLİF ALMAK İÇİN LÜTFEN BİZİMLE İRTİBATA GEÇİNİZ.
                         

 
 
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam22
Toplam Ziyaret99025
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.134832.2635
Euro34.937735.0777